‘Onze professionele printers zijn in staat wel degelijk mooie en van goede kleuren voorziene prints te maken’

Wie thuis een kleurenprinter heeft, is maar al te trots als er een mooie print uitrolt. Maar toch, de kleuren zijn vaak net niet, zoals men die voor ogen had. Er is verschil in de prints op het beeldscherm en de uiteindelijke afdruk. Onze professionele printers zijn in staat wel degelijk mooie en van goede kleuren voorziene prints te maken.

Advies
Wij beheersen beide technieken, printen en drukken. Daarom krijgt u van ons een eerlijk advies, wanneer welke techniek het voordeligste voor u is. Maar weer geldt: we nemen eerst met u door wat u met uw opdracht wilt bereiken. Dus drukken of printen: het is altijd maatwerk.
Omslagpunt
Opdrachtgevers vragen ons dagelijks wanneer het voordeliger is om iets te drukken of te printen. Als het kwaliteitsverschil - drukwerk is niet te evenaren – aanvaardbaar is, dan wordt de prijs het beslispunt. Daarover is geen algemene regel te geven. Een bedrijfsbrochure van 20 pagina’s in een oplage van 1000 stuks is druktechnisch voordeliger dan printen, maar bij een los leaflet, formaat A5 in een oplage van 100 stuks is printen voordeliger.