‘En gelooft u ons, zo kunnen we honderden voorbeelden geven uit onze dagelijkse praktijk’

CMYK, full-colour, wel of geen afloop, snijtekens, plano-formaat, 4/1 drukken, gramgewicht, gesatineerd papier, formaat A1 of A8, offset, stansen en ga zo maar door: we vermoeien u er niet mee, maar leggen u wel haarfijn uit wat deze termen inhouden, als ze op uw vraag of bestelling betrekking hebben.
Studie
Bijblijven in ons vak is een must. Dus zorgen we dat we ons vak bijhouden, zowel op druk- als printgebied. Regelmatig kruipen we weer in de vakschool-banken om te leren en te zien wat de nieuwste technieken voor onze klanten kunnen betekenen.

Techniek
De druktechniek is de laatste jaren enorm veranderd. Door met onze tijd mee te gaan en vaak zelfs vooruit te lopen, rollen onze persen nog elke dag, gelukkig maar! Het digitale tijdperk wat betreft het aanleveren van documenten: we kennen alle ins en outs.


Vak
Drukken is een vak. Dat begint al bij de keuze van het papier, de wijze van bedrukken, bij bijvoorbeeld een boek of u een harde kaft wilt en of het boek gebonden moet worden. Bestelt u schrijfbloks, dan is het aantal pagina’s belangrijk en de wijze van binden of plakken. En gelooft u ons, zo kunnen we honderden voorbeelden geven uit onze dagelijkse praktijk. Onze opdrachtgevers vertrouwen op ons vakmanschap. En terecht!